Szaniszló névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szaniszló névnek vagy hogy mikor van a Szaniszló névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Szaniszló névnap 2024-ben?

Szaniszló: Április 11, November 13
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Szaniszló névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Szaniszló eredete, jelentése

A szláv eredetű, a Stanislav férfinévből származik. Jelentése állhatatosság, szilárdság és dicsőség.

Szaniszló név elemzése

Feladata a család boldogságának a megteremtése. Szeretné érezni, hogy felnéznek rá, át akarja élni saját hatalmát. Azonban ez csak akkor lehet pozitív, ha másokért teszi. Fontos neki a biztos családi háttér, mert itt érezheti azt, hogy “vagyok valaki”, de meg kell tanulnia kezelni ezt. Egyértelműen vezetői analógia, amely mindig felelőséggel jár. Nehezen viseli el, ha alá kell rendelődnie. Olyan élethelyzetbe fog kerülni, ahol más embereket vezet, ezért megbecsülik és tisztelik. Mindig más embereken keresztül jut célba. Segítőnek született, ebben lehet sikeres. Ez vonatkozik a párkapcsolatára is, olyan társa felel meg neki, aki segíti és támogatja. A veszélye, hogy elhiszi magáról, ő több másoknál, és ezért bármit megtehet. Meg kell becsülnie, akik segítik előrejutását.

Szaniszló becenevei

Szaniszló: Szani

Szaniszló rokon nevei

Szaniszló: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: