Szervác névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Szervác névnek vagy hogy mikor van a Szervác névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Szervác névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.

Szervác eredete, jelentése

A latin Servatius név rövidülése, a magyar népi hagyományban az egyik fagyosszent, amiről bővebben lentebb olvashatsz. Jelentése megmentett.

Szervác név elemzése

Fontos számára az érvényesülés és a siker, ezt akkor érheti el, ha másokért küzd. Feladata mások megsegítése. Képes az előrelátásra, a tervezésre. Minden helyzetben lehet rá számítani, ha úgy érezheti, kitűnik valamiben. Nagyon jó gyakorlati képességei vannak. Olyan embernek kell lennie, aki példát mutat, segíti az embereket, akire felnéznek, akiben meglátják a segítő szándékot, aki más emberek boldogságáért felelős. Nehezen fogad el olyan helyzeteket, amelyben alá kell rendelődnie. Emiatt a párjával is ütközhet. Megkapja az energiát és a lehetőséget a kiteljesedésre, de egyedül nem megy. Életében a nagy kérdés, hogy miként tud alkalmazkodni, és elfogadni olyan helyzeteket, amelyekben nem ő irányít. Problémát az önfejűsége okozhat.

Szervác becenevei

Szervác: Nincs beceneve.

Szervác rokon nevei

Szervác: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: