Taksony névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Taksony névnek vagy hogy mikor van a Taksony névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Taksony névnap 2024-ben?

Taksony: November 29
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Taksony névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.

Taksony eredete, jelentése

Török eredetű régi magyar személynév. Jelentése szilaj, vad, kegyetlen, fékezhetetlen, illetve egy kevésbé elfogadott értelmezés szerint: jóllakott, elégedett..

Taksony név elemzése

Életfeladata harcolni az emberekért. Minden helyzetben a győzelem motiválja. Megvalósíthatja önmagát, ha felismeri, hogy tudását az emberekért kapta. Kiapadhatatlan energiával teszi a dolgát, bizonyítva erejét és hatalmát. Szónoki képességeivel szinte bárkit maga mellé tud állítani anélkül, hogy megkérdőjeleznék vezetését. Párkapcsolatában is elvárja a feltétlen támogatást. Bizalomgerjesztő megjelenésével könnyen szerez barátokat és támogatókat. Azonban gyakran fontoskodó: ő mindent jobban tud másnál. Nagyon hiú és öntetszelgő tud lenni, ilyenkor elvárja a hízelgést. Nem fogad el más véleményt, azt hiszi, minden szava szent, és ő is sérthetetlen.

Taksony becenevei

Taksony: Nincs beceneve.

Taksony rokon nevei

Taksony: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: