Tamás névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tamás névnek vagy hogy mikor van a Tamás névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Tamás névnap 2024-ben?

Tamás: Március 7, December 21, December 29
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tamás névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 336 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Tamás eredete, jelentése

A bibliai, héber (arameus) eredetű Teomo névből származik. A görögök vették át Thomasz formában, mivel a görögben volt egy ilyen alakú szó, csodálatos jelentéssel. Jelentése iker, csodálatos.

Tamás név elemzése

Az igazi közösségi ember. Számára a barátságok a fontosak. Akkor teljesedik ki, ha ezt a szellemieken keresztül teszi.Számára lényeges minden olyan szerep, ahol emberek közötti kapcsolatot kell létesíteni. Mindig igaza kell, hogy legyen, sokszor vitatkozik. Nehezen fogad el dolgokat, kételkedik és ellentmond. Ezért olyan pálya lehet számára megfelelő, amelyben a beszédkészségét kamatoztathatja.Mindig éreznie kell, hogy fontos és megbecsült ember. Párkapcsolatában is ezt várja társától. Vágyait mindig alárendeli a pillanat érdekeinek. Nehezen engedi el magát, nagyon gyakorlatias. Mindig csinál valamit, nyughatatlan természet. Problémáit az érzelmi elfojtások okozhatják.

Tamás becenevei

Tamás: Tamáska, Tamcsi, Tami, Tamika, Tom, Tomcsi, Tomi, Tomika

Tamás rokon nevei

Tamás: Toma, Tomázia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: