Tas névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tas névnek vagy hogy mikor van a Tas névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Tas névnap 2024-ben?

Tas: Április 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tas névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Tas eredete, jelentése

Régi magyar török eredetű férfinév. Jelentése kő, megtelt, jóllakott.

Tas név elemzése

Életfeladata a biztonság megteremtése. Az igazán meghatározó az anyagi célok megvalósítása lesz. Mindent ennek rendel alá. Sokszor a zsugoriságig képes elmenni, ha ezzel közelebb kerül a céljához. Ugyanakkor az életben megkapható értékek fogják motiválni. Fel kell ismernie, hogy az anyagi célok nem adnak boldogságot, az anyagiak csak eszköz lehet, sosem cél. Az anyagi hatalomra való törekvés könnyen rossz irányba viheti. A félelmek sokszor a ragaszkodás és a birtoklás felé viszik. A párjával is így viselkedhet, ezért nem könnyű alkalmazkodni hozzá. Nem a dolgok megszerzése, inkább a megtartása lesz számára nehezebb. Nehezen viseli a lemondásokat és a kudarcokat, márpedig ha nem tanul, a sors mindenét elveheti.

Tas becenevei

Tas: Nincs beceneve.

Tas rokon nevei

Tas: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: