Titusz névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Titusz névnek vagy hogy mikor van a Titusz névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Titusz névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Titusz eredete, jelentése

Ókori római férfinév, a latin Titus névből származó keresztnév. De szabin gyökerűnek is sejtik. Jelentése latin eredet esetén a vadgalamb, mezei galamb, míg a szabin eredet esetén tiszteletreméltó, tisztelt..

Titusz név elemzése

Szolgálat és segítségnyújtás minden körülmények között - ez lesz életének a mottója. Példamutatás és tanítás által teljesedik ki. Nagyon gyakorlatias, emiatt sokszor nehézkes. Nehezen alkalmazkodik a mások által kijelölt célokhoz, pedig ez lehet a megoldás. Fontos, hogy felnézzenek rá, de ezt csak a tudásáért kaphatja. Hagyni kell, hogy önmaga találja meg a lehetőségeket. Ha ez nem sikerül neki, elindul a függetlenség és a magány felé. Ilyenkor makaccsá válik. Ha érzi, hogy fontos, mindent képes elkövetni a másik érdekében. Ha nem érzi, hogy szükség van rá, magányossá és emberkerülővé válik.

Titusz becenevei

Titusz: Titi

Titusz rokon nevei

Titusz: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: