Tódor névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Tódor névnek vagy hogy mikor van a Tódor névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Tódor névnap 2024-ben?

Tódor: Február 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Tódor névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Tódor eredete, jelentése

A Teodor név magyar rövidülése. Jelentése Isten ajándéka.

Tódor név elemzése

Az akaratérvényesítés és a szenvedély szinte határtalanná válik. Nem tisztel semmilyen fensőbbséget, és nem fogad el korlátokat. Ugyanakkor a feladata az önzetlenség lenne. Az önérvényesítést az élvezeteket együtt akarja megélni. Ez gyakran csapda. Számára a harc és a célok szimbóluma egybekapcsolódik. A céljait maga fogja kivívni, megszerzi bárhol a környezetében. Egyértelmű, hogy hivatásában is csak irányító lehet. Keresi a versenyhelyzeteket, semmit sem ad fel. Csak a megfelelő célokon múlik, hogy az adottságait megfelelően használja-e. Feladata, hogy mások védelmére és mások javára fordítsa tehetségét. Családjában és párkapcsolatában is egyenes, de mindenképpen domináns lesz. Problémája, hogy nehezen uralkodik a szenvedélyén, de megfelelő irányba terelve, ez előnyére válhat.

Tódor becenevei

Tódor: Nincs beceneve.

Tódor rokon nevei

Tódor: Teodor

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: