Ulrik névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ulrik névnek vagy hogy mikor van az Ulrik névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ulrik névnap 2024-ben?

Ulrik: Július 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ulrik névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Ulrik eredete, jelentése

A germán eredetű német Ulrich névből származik. Jelentése öröklött birtokán uralkodó.

Ulrik név elemzése

Feladata az emberek szolgálata. Fontos számára, hogy érezze, mindig szükség van rá, ezért mindig olyan helyzeteket teremt, ahol a munkán és szorgalmán keresztül teljesedhet ki, ebben tehetséges, ez a legfőbb adottsága. Minden tevékenység, amelyben fensőbbséget él meg, megfelelő neki, ezért ideális vezető lehet. Nehezen fogadja el, ha le kell mondania valamiről, ezért a végsőkig küzd. Azonban egyedül nem kap lehetőséget az érvényesülésre, mindig kell mellé valaki, akin keresztül sikeres lehet. Ezért a párkapcsolat alapjában változtathatja meg az életét. Olyan társ kell mellé, akivel vállvetve küzdenek a céljaikért. Erénye a hatalmas önbizalom, de ez egyben a legnagyobb veszély is számára, mert emiatt nem veszi észre, ha túlzásokba esik. Jó, ha olyan életterületek közül választ, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Számára a közösségben megvalósult szerep a tökéletes. Személyiségének a hatalmi mánia lehet a legnagyobb veszélye.

Ulrik becenevei

Ulrik: Nincs beceneve.

Ulrik rokon nevei

Ulrik: Ódor, Údó, Ulrika

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: