Valter névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Valter névnek vagy hogy mikor van a Valter névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Valter névnap 2024-ben?

Valter: Július 16
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Valter névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 7 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.1.

Valter eredete, jelentése

A Germán eredetű Walter névből származik. Jelentése uralkodó sereg.

Valter név elemzése

Lényege terveinek végrehajtása, az akaratérvényesítés, ezért csak az történhet, amit jónak lát. Mindent megtervez és következetesen végre is hajt. Keményen és határozottan küzd az eredményekért. A céljait maga akarja kijelölni és megvalósítani. Gyakorlatias gondolkodású, emiatt sokszor érdekembernek tűnhet. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. A céljait maga akarja kijelölni és megvalósítani. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet akadályozni. Nem fogad el semmilyen gyengeséget, inkább végigharcolja az életét. Azt gondolja, a siker alapja a következetes és tudatos munka. Ilyen lesz a párkapcsolatában is. Megbízható, hűséges, de gyakran merev és makacs. Nagyon felelősségteljes, nehezen tud elengedni valamit, mert amit egyszer elhatározott, azt mindenképpen véghezviszi. Számára az élet folyamatos küzdelem, amelyben nem maradhat alul.

Valter becenevei

Valter: Valti

Valter rokon nevei

Valter: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: