Vencel névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vencel névnek vagy hogy mikor van a Vencel névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Vencel névnap 2024-ben?

Vencel: Szeptember 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vencel névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 13 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Vencel eredete, jelentése

A német Wenzeslaus név Wenzel rövidüléséből jött létre. Maga a Wenzeslaus pedig a szláv Venceslav lationsítása. Jelentése az eredetnév Venceslav-nak: dicsőség koszorúja.

Vencel név elemzése

Számára csak fekete és fehér létezik. Óriási ellentétek feszülnek benne. Minden élethelyzetben érzelmileg azonosul akaratával és tetteivel. Nehezen fogadja el, ha le kell mondania valamiről. Határozott elképzelései vannak a világról, ebből nem enged. Képtelen alárendelődni, gyakran önfejű és makacs. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar. Csak az lehet jó, amit ő elképzel és kigondol. Nehezen alkalmazkodik, mert akadályokat lát benne. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. A sikere akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt, vállvetve teszi. Minden ellenállást megpróbál leküzdeni. Mivel megjelennek az érzelmi elfojtások, hajlamos a fanatizmusra. Ilyen lesz a párjával is, hatalmas érzelmek és váratlan összeveszések, hatalmas szerelem zsarnoki megnyilvánulásokkal. Az erénye a legnagyobb veszély számára, mert nem veszi észre, ha szélsőségessé válik. A jó választás olyan életterület, ahol közös célokat valósíthat meg párjával. Negatív esetben az élvezetek és az anyagiak teljesen kifordíthatják önmagából.

Vencel becenevei

Vencel: Venci, Vencike

Vencel rokon nevei

Vencel: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: