Vid névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vid névnek vagy hogy mikor van a Vid névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Vid névnap 2024-ben?

Vid: Június 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vid névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Vid eredete, jelentése

Régi magyar személynév, a latin Vitus név délszláv eredetű alakja. Jelentése erdőből származó.

Vid név elemzése

Feladata a példamutatás és a bizalom megtanulása. Sorsának alakulását sikeressége befolyásolhatja. Szinte függőségi helyzetbe kerül attól, hogy elismerjék és felnézzenek rá. Életének irányultsága a vezetés és az irányítás. Magabiztosságot sugároz, és ez vonzó az emberek számára. Minden kérést nagylelkűen teljesít, de ő nem tud kérni. Hisznek benne, de ezzel nem szabad visszaélnie. Lényének kisugárzása tekintélyt parancsol. Nehezen fogad el alárendeltséget, tele van önbizalommal. Szívesen harcol másokért, ha ezért elismerést kap. Fel kell ismernie, hogy nemcsak másoknak van rá szüksége, hanem neki is másokra. Érzelmi stabilitás jellemzi, mindig tudja, mire van szüksége. Vigyázni kell, nehogy nagyképűvé váljon. Fontos számára az igazság, és ezért mindent meg is tesz. Nehézségeit az elkényelmesedés és az élvezetek okozhatják. Csapdája az önhittség és a nagyképűség lehet.

Vid becenevei

Vid: Nincs beceneve.

Vid rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: