Vilmos névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Vilmos névnek vagy hogy mikor van a Vilmos névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Vilmos névnap 2024-ben?

Vilmos: Április 6, Június 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Vilmos névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 82 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Vilmos eredete, jelentése

A germán eredetű férfi név, a Wilhelm név latinosított Vilhelmus formájából származik, női párja a Vilma. Jelentése akarat + védelmező sisak.

Vilmos név elemzése

Érezni szeretné a hatalmát és a tekintélyét.Ennek megszerzése lesz fontos számára. Törekszik az irányításra, és a pozícióra, amelyet a társadalom elismer. Ezt az érzelmi kötődései által valósíthatja meg. Nehezen fogadja el, ha valami nem sikerül, ilyenkor még keményebben küzd. Céljait képtelen feladni, ezt kudarcnak éli meg. Minden veszteség érzelmi csalódást okoz neki. Ennek a kielégíthetetlenség lesz a veszélye. Vállvetve küzd a célokért, de a bizalmát nem szabad eljátszani. Párkapcsolatában is a teljes irányítás és dominancia jellemzi. Fontosak lesznek számára az anyagi sikerek és lehetőségek. Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez. Hivatásában az önállóság és az anyagiak a meghatározók. Erős lehet benne a birtoklás, ami veszélyt is jelenthet, hiszen ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat.

Vilmos becenevei

Vilmos: Vilcsi, Vilcsike, Vili, Vilike, Vilmoska

Vilmos rokon nevei

Vilmos: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: