Zsigmond névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsigmond névnek vagy hogy mikor van a Zsigmond névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Zsigmond névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Zsigmond eredete, jelentése

A germán eredetű német Siegmund, Sigismund férfinévből származik. Jelentése győzelmes védő.

Zsigmond név elemzése

Minden élethelyzetben megpróbál tervezni és racionálisan dönteni. Fontos számára a hatalom és a siker, de ezt akkor érheti el, ha másokért küzd. Feladata mások megsegítése. Minden helyzetben lehet rá számítani, ahol úgy érezheti, hogy uralkodhat. Olyan embernek kell lennie, aki példát mutat, segíti az embereket, akire felnéznek, akiben meglátják a segítő szándékot, aki más emberek boldogságáért felelős. Igazi stratéga. Sorsát a céltudatosság és a harci készség fogja vezérelni. Nem viseli el a kudarcot, inkább kikerüli a dolgokat. Legnagyobb tehetsége abban lehet, hogy meg tudja valósítani terveit. Képes a célokat valóra váltani. Szorgalmas és hűséges társat keres. Előnybe részesíti a biztonságot és az állandóságot. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Nehézségeket az elmagányosodás okozhat neki.

Zsigmond becenevei

Zsigmond: Gazsi, Zsiga, Zsigácska, Zsigi, Zsigó, Zsiguci, Zsigus, Zsiguska

Zsigmond rokon nevei

Zsigmond: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: