Zsombor névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Zsombor névnek vagy hogy mikor van a Zsombor névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Zsombor névnap 2024-ben?

Zsombor: November 8
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Zsombor névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 58 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Zsombor eredete, jelentése

Régi magyar férfinév, a Zombor alakváltozata. Jelentése az eredetnév Zombornak: bölény.

Zsombor név elemzése

Az emberek védelmezése lehet a sorsfeladata. Miközben az önfeláldozás a feladata, egész életében a céljaiért vívott küzdelem fog dominálni. Ahová érzelmileg kötődik, ott képes kiteljesedni. A legfőbb erénye, hogy szinte mindent képes megtenni szeretteiért. Megbízhatóságot és erényességet sugároz. Rendkívüli szorgalma, kitartása és teherbírása van. Mindent lelkileg él át, és ez teszi szinte kiismerhetetlenné. Fél a gyengeségtől, emiatt sokszor rendkívül kemény és makacs lehet. Nem képes engedni az elhatározásaiból, a nehézségek csak feltüzelik. Emiatt is van szüksége olyan társra, akinek fontosak a célok és az állandóság, aki vele együtt küzd. Sugározza magából a szeretetet és a szenvedélyeket. Nem igazán alkalmas vezetőnek, túl szélsőséges, beleviszi az érzelmeket. Problémája az érzelmi csalódásokból és a félelmei miatti zsarnokoskodásából származhat.

Zsombor becenevei

Zsombor: Zsombi

Zsombor rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: