Abigél névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Abigél névnek vagy hogy mikor van az Abigél névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Abigél névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 9 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Abigél eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai név. A Bibliában Dávid egyik felesége volt Abigail. Jelentése az apa öröme, ujjongás.

Abigél név elemzése

Minden élethelyzetben megpróbál előre tervezni. Folyamatos az érzelmi hullámzás. Szeretetre és elfogadásra vágyik. Érezni akarja, hogy mindig szükség van rá. Nehezen fogadja el, ha valami nem sikerül, nem viseli el a kudarcot. Keresi az érvényesülés és a kiteljesedés lehetőségét. A legnagyobb tehetsége abban lehet, hogy meg tudja valósítani terveit. Képes a célokat valóra váltani. A párkapcsolatban szorgalmas és hűséges társat keres. Előnyben részesíti a biztonságot és az állandóságot. A jó választás számára, az olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Erre a család lehet a legalkalmasabb. Nehézségeket az elmagányosodás okozhat neki.

Abigél becenevei

Abigél: Abi, Bibi

Abigél rokon nevei

Abigél: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: