Aida névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Aida névnek vagy hogy mikor van az Aida névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Aida névnap 2021-ben?

Aida: Február 2, Április 26
Értesítést kérek, ha Aida névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Aida eredete, jelentése

Irodalmi névalkotás. Giuseppe Verdi "Aida" című operája főszereplőjének a neve, ahol Aida etióp rabszolganő.

Aida név elemzése

Életfeladata, hogy környezetében közvetítő szerepet töltsön be.Fontossá válik a szerepe és erre szüksége van. Olyan személyiség aki el tudja “magát adni”, hisznek neki és követik. Könnyen teremt kapcsolatot és ezt jól ki is használhatja. Környezetében irányító, egyfajta példaszerepet kell betöltenie. A tartását sohasem veszíti el, keresi a lehetőséget a problémák megoldására. Azonban egyben ez a gyengesége is, hiszen gyakran feláldozza hitelességét a megfelelésért. Párkapcsolatában a kalandvágyó, izgalmas partnert keresi, aki intelligens és tudja, hogy mit akar. Vágyai gyakran célként jelennek meg, emiatt gyakran álmodozó és ez jelentheti a problémát is.

Aida becenevei

Aida: Aidi, Aidika

Aida rokon nevei

Aida: Radamesz

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: