Aletta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Aletta névnek vagy hogy mikor van az Aletta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Aletta névnap 2024-ben?

Aletta: December 16
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Aletta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 11 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Aletta eredete, jelentése

Német-olasz eredetű, az Adelheid fríz és németalföldi formájának átvétele. Jelentése nemes, előkelő, hölgy.

Aletta név elemzése

Élete a szabadságról és a függetlenségről szól. A feladata az olyan anyaság, amely nem tradicionális, mindig hordoz valami különlegességet. Keresi az olyan kapcsolatokat, amelyekben nincsenek érzelmi kötődések. Nem fogad el korlátokat, főleg nem az érzelmek terén. Ez negatív esetben személytelenné teheti. A mai társadalmi viszonyok kedveznek neki, hisz elfogadhatóvá teszik a lazább és könnyebb kapcsolatot. Mindenben az újat, a különlegeset keresi. Mindent meg akar változtatni, és ezt hangsúlyozza is. Teljesen önfejű, emiatt gyakran ütközik. Igazi feladata a kiszolgáltatott embereken való segítés. Adottságait egy közösség tagjaként tudja kiteljesíteni, ha önzetlenül képes szolgálni. Csapatban tud dolgozni. A barátságok ezért fontosabbak számára, mint a párkapcsolat. Nehézséget az állandó kielégítetlenség okozhat, ettől nyughatatlanná és szélsőségessé válhat.

Aletta becenevei

Aletta: Nincs beceneve.

Aletta rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: