Alina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Alina névnek vagy hogy mikor van az Alina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Alina névnap 2024-ben?

Alina: Július 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Alina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 62 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Alina eredete, jelentése

Az Adelina angol eredetű rövidülése illetve az Albina, Akilina orosz becézője, valamint az arab Ali férfinév női párja. Jelentése fenséges, fennkölt, nemes.

Alina név elemzése

Életfeladata a vágyak és a felelősségek közötti harmónia megvalósítása. Ezt akkor érzi megfelelőnek, ha szeretik és elfogadják céljait. Ebben segítheti a nőiessége és a kedvessége. Törekszik az élet napos oldalának élvezetére. Számára csak az elfogadható, ha ezt békében és nyugalomban teheti. Keresi a lehetőséget a külvilágban való megjelenésre a művészet vagy akár a közszereplés révén. Állandóan figyel a harmóniára és a szépségre. Mikor ezt nem érzi megvalósíthatónak, makaccsá és öntörvényűvé válhat. Így nem tudja elfogadni a nehézségeket, nem képes folyamatosan harcolni. Szüksége lehet egy olyan társra, aki képes őt motiválni. Párjától elvárja az érzelmi és anyagi biztonság megteremtését. Könnyen ellustul, azt hiszi, a dolgok járnak neki. Életének nehézségeit az élvezetek eltúlzása jelentheti.

Alina becenevei

Alina: Nincs beceneve.

Alina rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: