Amanda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Amanda névnek vagy hogy mikor van az Amanda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Amanda névnap 2024-ben?

Amanda: Október 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Amanda névnap van!

Amanda névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Október 26
Dömötör napján, október 26-án a hideg szél a kemény tél előjele.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 18 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Amanda eredete, jelentése

Latin eredetű név, férfi párja az Amand. Másik eredeztetés szerint a szanszkrit, "boldogság" szóból származó Anand névből jött létre. Jelentése szeretetre méltó, szanszkrit eredeztetés esetén viszont "boldogság".

Amanda név elemzése

Vezető típus, aki nem sajnálja az időt és energiát arra sem, hogy megértse mások problémáit, talán ezért is fogadják el könnyen, mint vezetőt. Empátiája sokat segít szerelmi kapcsolataiban is, mert sosem zajlik másban olyan lelki folyamat, amire ő ne figyelne fel, és így ne tudná időben orvosolni az esetlegesen felmerülő diszharmóniát. Eközben vigyáznia is kell, hogy a mások problémáinak a megoldása ne húzza le őt magát is.

Amanda becenevei

Amanda: Nincs beceneve.

Amanda rokon nevei

Amanda: Manda, Mendi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: