Anasztázia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Anasztázia névnek vagy hogy mikor van az Anasztázia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Anasztázia névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.

Anasztázia eredete, jelentése

Görög eredetű női név az Anastasius, magyarul Anasztáz férfinév női párja. Jelentése a feltámadott.

Anasztázia név elemzése

Célokat adni a családnak, környezetének, a lehetőségeik megvalósításához. Minden élethelyzetben azonosul akaratával és tetteivel, emiatt feladata a családért és a szeretteiért való küzdelem. Szorgalmas és kitartó azokban a helyzetekben, ahol céljai vannak. Nincs számára reménytelen helyzet, nem adja fel céljait. Ezért mások is elhiszik, hogy céljait meg tudja valósítani. Mindig éreznie kell, hogy szükség van s segítségére. Emiatt jó az a társ, aki hagyja, hogy küzdjenek érte, aki képes őt biztatni motiválni, de nem korlátozza. Ezt a gyengébbekért és az elesettekért érdemes leginkább tennie. Minden helyzetben a sikert célozza meg. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Fel kell ismernie, hogy a makacsság nem jelent tévedhetetlenséget.

Anasztázia becenevei

Anasztázia: Anaszi, Anaszti, Anasztika, Anci, Aszti, Neszti, Nesztike, Sztáza, Sztázi, Sztázus, Tázi

Anasztázia rokon nevei

Anasztázia: Anasztáz, Nasztázia, Neszta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: