Anasztázia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Anasztázia névnek vagy hogy mikor van az Anasztázia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Anasztázia névnap 2024-ben?

Anasztázia: Április 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Anasztázia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 42 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Anasztázia eredete, jelentése

Görög eredetű női név az Anastasius, magyarul Anasztáz férfinév női párja. Jelentése a feltámadott.

Anasztázia név elemzése

Célokat adni a családnak, környezetének, a lehetőségeik megvalósításához. Minden élethelyzetben azonosul akaratával és tetteivel, emiatt feladata a családért és a szeretteiért való küzdelem. Szorgalmas és kitartó azokban a helyzetekben, ahol céljai vannak. Nincs számára reménytelen helyzet, nem adja fel céljait. Ezért mások is elhiszik, hogy céljait meg tudja valósítani. Mindig éreznie kell, hogy szükség van s segítségére. Emiatt jó az a társ, aki hagyja, hogy küzdjenek érte, aki képes őt biztatni motiválni, de nem korlátozza. Ezt a gyengébbekért és az elesettekért érdemes leginkább tennie. Minden helyzetben a sikert célozza meg. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Fel kell ismernie, hogy a makacsság nem jelent tévedhetetlenséget.

Anasztázia becenevei

Anasztázia: Anaszi, Anaszti, Anasztika, Anci, Aszti, Neszti, Nesztike, Sztáza, Sztázi, Sztázus, Tázi

Anasztázia rokon nevei

Anasztázia: Anasztáz, Nasztázia, Neszta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: