Antónia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Antónia névnek vagy hogy mikor van az Antónia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Antónia névnap 2024-ben?

Antónia: Január 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Antónia névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 26 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Antónia eredete, jelentése

A latin eredetű római Antonius férfinév olasz eredetű női párja. Jelentése felbecsülhetetlen értékű.

Antónia név elemzése

Az élete a szabadságról és a korlátokról szól. Keresi az olyan kapcsolatot, amelyben érzelmeket élhet meg korlátok és kötöttségek nélkül. Leginkább azt tudja, hogy mit nem akar, legkevésbé azt, hogy mit igen. Igazi művészlélek, aki mindenkié. Meg kell hagyni számára az esélyt, hogy önmaga találja meg a helyét, és ne korlátozzák, főleg ne az érzelmek terén. Igazi feladata a kiszolgáltatott embereken való segítés. Támogatnia kell olyan embereket, akik nem képesek önálló döntéseket hozni. Adottságai egy közösség vezetésére a legmegfelelőbbek, ha képes szolgálni a közösséget. Nehézséget az állandó érzelmi kielégítetlenség okozhat. Minden nehézségre szélsőségesen reagál, és elmenekül a problémák elől. Hajlamos a fájdalmait és a félelmeit elfojtani, emiatt sokszor érezheti magát magányosnak.

Antónia becenevei

Antónia: Ani, Anti, Toncsi, Tóni

Antónia rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: