Auguszta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Auguszta névnek vagy hogy mikor van az Auguszta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Auguszta névnap 2021-ben?

Auguszta: Március 29, December 18
Értesítést kérek, ha Auguszta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Auguszta eredete, jelentése

A latin eredetű Augusztusz férfinév női párja. Jelentése magasztos, fennkölt.

Auguszta név elemzése

Kiszolgáltatott emberek segítése és támogatása, ez lehet életfeladata. Ez megoldhatja a saját kielégületlenségének problémáit. Meg kell tanulnia, hogy csak önmagunkban lelhetjük meg az elégedettséget. Szabadon és függetlenül szeretne élni, és akkor is alapvető lesz számára , ha párkapcsolatban él. Korlátokat nem fogad el, hagyni kell, hogy maga találja meg saját határait. Rendkívül közvetlen és barátságos személyiség, ezért sokan veszik körül, és keresik a társaságát. Szellemi társakat keres, ez a szabadságát szimbolizálja, míg az érzelmek a kötődéseket mutatja, emiatt ettől fél. Tele van barátokkal, akik sokszor fontosabbak számára, mint a családja. Nem tud igazán kötődni,gyakran él egyedül. Problémáját az állandó nyughatatlanság és változtatások jelentik.

Auguszta becenevei

Auguszta: Guszta, Guszti

Auguszta rokon nevei

Auguszta: Augusztusz, Ágosta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: