Auguszta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Auguszta névnek vagy hogy mikor van az Auguszta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Auguszta névnap 2024-ben?

Auguszta: Március 29, December 18
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Auguszta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Auguszta eredete, jelentése

A latin eredetű Augusztusz férfinév női párja. Jelentése magasztos, fennkölt.

Auguszta név elemzése

Kiszolgáltatott emberek segítése és támogatása, ez lehet életfeladata. Ez megoldhatja a saját kielégületlenségének problémáit. Meg kell tanulnia, hogy csak önmagunkban lelhetjük meg az elégedettséget. Szabadon és függetlenül szeretne élni, és akkor is alapvető lesz számára , ha párkapcsolatban él. Korlátokat nem fogad el, hagyni kell, hogy maga találja meg saját határait. Rendkívül közvetlen és barátságos személyiség, ezért sokan veszik körül, és keresik a társaságát. Szellemi társakat keres, ez a szabadságát szimbolizálja, míg az érzelmek a kötődéseket mutatja, emiatt ettől fél. Tele van barátokkal, akik sokszor fontosabbak számára, mint a családja. Nem tud igazán kötődni,gyakran él egyedül. Problémáját az állandó nyughatatlanság és változtatások jelentik.

Auguszta becenevei

Auguszta: Guszta, Guszti

Auguszta rokon nevei

Auguszta: Augusztusz, Ágosta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: