Bíborka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Bíborka névnek vagy hogy mikor van a Bíborka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Bíborka névnap 2024-ben?

Bíborka: Április 6
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Bíborka névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 62 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Bíborka eredete, jelentése

A Régi magyar Bíbor, Bíbora női névnek a XIX-XX . században felújított kicsinyítőképzős változata. Jelentése bíbor.

Bíborka név elemzése

Életének feladata az anyagi siker és ezáltal az áldozatvállalás lesz. Fontos számára, hogy segíthessen, de csak ha érzelmileg kötődik. Az állandó ragaszkodás megnehezítheti az életét. Nehezen birkózik meg a hétköznapok problémájával, elveszik a részletekben. Nem szeret dönteni, de ha dönt, már nem hajlandó változtatni. Fel kell ismernie, hogy a félelmekkel önmagunkat korlátozzuk. Hajlamos a kudarcokat felnagyítani és világvégének tekinteni. Emiatt gyakran áldozatnak érzi magát, és így gyakran kerül mártír szerepbe. Gyakran ez jellemzi a párkapcsolatát is. A házasság számára a biztonságot adja. Könnyen csalódik, és ezzel nehezen birkózik meg. Fontosak számára a vágyai, emiatt szenvedélyeinek rabjává válhat. Figyelnie kell, mert könnyen illúzióinak csapdájába eshet.

Bíborka becenevei

Bíborka: Nincs beceneve.

Bíborka rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: