Boriska névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Boriska névnek vagy hogy mikor van a Boriska névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Boriska névnap 2024-ben?

Boriska: December 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Boriska névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 6 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Boriska eredete, jelentése

A görög eredetű Barbara magyar alakváltozatának -Borbála- becézője, ami önállósult. Jelentése az eredetnévnek: idegen, külfödi nő.

Boriska név elemzése

Az eredetnév Borbála jellemzése: Sorsfeladata mindenképpen a családhoz és az otthonhoz köti. Emiatt nagyon erős a szülői kötődés, ami ellen lázadhat. Gyakran nehéz családi háttérrel rendelkezik. Érzelmileg nehezen nyílik meg, erősek az elfojtásai. Fontos az olyan párkapcsolat, amelyben érzelmi biztonságot él meg, mert másként nem tud a kapcsolatban maradni. Minél előbb családot kell alapítania, hiszen ezen keresztül teljesedhet ki. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá. Keresi az érzelmi stabilitást. A problémáját mégis itt kell keresnünk, hiszen ez gyakran kiszolgáltatottá teheti. Előtérbe kerül kapcsolata a múlttal, a gyökerekkel, de ha ez rossz érzéseket ébreszt benne, megtagadja. Ilyenkor magányossá és életunttá válik. Nehézségeket az érzelmi elszemélytelenedése és a kielégületlenség okozhat neki.

Boriska becenevei

Boriska: Nincs beceneve.

Boriska rokon nevei

Boriska: Borbála

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: