Brigitta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Brigitta névnek vagy hogy mikor van a Brigitta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Brigitta névnap 2024-ben?

Brigitta: Október 11
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Brigitta névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 247 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Brigitta eredete, jelentése

Kelta, ír eredetű női név. Jelentése magasztos.

Brigitta név elemzése

A kiteljesedés útja számára a siker és az elismertség.Ennek megvalósítását leginkább a függetlenségi vágya akadályozza. Számára nincs probléma, nem küzd vele, túllép rajtuk. Kerüli a versenyt, hisz önmagában. Az egyéni utakat keresi, nem nagyon akar alkalmazkodni. Ugyanakkor megjelenik a kötődés is, de csak ha ő választja. Minden, ami érdekes és különleges, vonzó számára. Párkapcsolatban rendkívül nehéz megtartani, szereti a szabadságot. Fel kell keltenie a vágyait, hogy maradjon. Hajlamos a felesleges kockázatokra, mert azt hiszi, így sikert ér el. Rendkívül szenvedélyes, akár az őt érdeklő munka és hívatás, akár az érzelmek terén. Sokkal inkább tudja, mit nem akar, mint hogy mit igen. Életének alapvető problémája a célok megfelelő kiválasztása lehet.

Brigitta becenevei

Brigitta: Betti, Birgi, Birgis, Birgita, Brigi, Gitta

Brigitta rokon nevei

Brigitta: Betti, Birgit, Britta, Gitta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: