Csenge névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Csenge névnek vagy hogy mikor van a Csenge névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Csenge névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 15 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Csenge eredete, jelentése

Női név, ismeretlen jelentésű régi magyar személynévből származik. Jelentése cseng.

Csenge név elemzése

A név a külsőségek szimbóluma. Egyrészt a személyiség belső értékeinek a megjelenése, másrészt a testi külsőség. Fontos, hogy a külvilág szeresse és elfogadja. Ennek megfelelően keresi azokat a helyzeteket, ahol a külvilág előtt szerepelhet, és ahol megmutathatja magát. Előfordul, hogy a lányoknak később a testük, a súlyuk okozza a legtöbb problémájukat. Valószínűleg azért, hogy forduljanak a belső értékek felé, függetlenül a külsőtől. Ebben segíthet a művészet és az érzelmi stabilitás. Ezért fontos, hogy mindig éreztessék vele, akkor is szeretik, ha a külseje vagy az alakja nem tökéletes. A gyermekvállalásnak is gyakran ez a gátja. Párjának is csak olyan férfi a megfelelő, aki biztonságot és önbizalmat ad neki. Veszélyes lehet, hogy elmegy a testi élvezetek és vágyak irányába.

Csenge becenevei

Csenge: Nincs beceneve.

Csenge rokon nevei

Csenge: Csönge

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: