Dominika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Dominika névnek vagy hogy mikor van a Dominika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Dominika névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 50 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Dominika eredete, jelentése

Latin eredetű női név, a Dominicus (magyarul Domonkos, Dominik) férfinév női párja. Jelentése az Istenhez tartozó, Istennek szentelt.

Dominika név elemzése

Hitet és önbizalmat ad környezetének és családjának. Tele van optimizmussal és lelkesedéssel. Ez sokszor csak illúzió, és így hajlamos a csalódásokra. Mások vallása és világnézetének elfogadása gyakran okoz nehézséget. Sokat segíthet ebben, hogy az utazással szerzett tapasztalatokkal megismerhet más kultúrákat és nézeteket. Számára sikereket hozhat felsőfokú iskolák végzése, ami viszont eltávolíthatja a családtól. Párját gyakran idealizálják, amely elfogadóvá teszi. Erős és határozott társ lehet számára a megfelelő. Nagyon erős az érzelmi megközelítése és a beleérző képessége. Ez művészi tehetséget adhat. Csapdája lehet az állhatatlanság és a lustaság.

Dominika becenevei

Dominika: Nincs beceneve.

Dominika rokon nevei

Dominika: Domiciána, Dominka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: