Dzsesszika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Dzsesszika névnek vagy hogy mikor van a Dzsesszika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Dzsesszika névnap 2024-ben?

Dzsesszika: Július 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Dzsesszika névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 7 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Dzsesszika eredete, jelentése

A héber eredetű, bibliai Jiszká névből származó angol név átvétele. Jelentése Isten rátekint, gyönyörűséges látvány.

Dzsesszika név elemzése

Életfeladata az emberek közötti kapcsolatok megvalósítása. Ebben segítheti a nőiessége és a kedvessége. Ehhez önmaga vállalása szükséges. Ez jelenti a kulcsot az életében. Keresni fogja a lehetőségeket a külvilágban való szerepléshez. Igényt tart az emberek szeretetére és megbecsülésére. Olyan helyzetekre van szüksége, ahol megbecsülik és meghálálják segítőkészségét. Arra született, hogy szeretetet árasszon környezetébe. Ami őt igazán motiválja, hogy elismerjék a szépségét, mert így válhat igazi nővé. Tele van szenvedéllyel és érzéssel. Férfias megjelenésű partner oldalán éli az életét. Amennyiben az egzisztencia felé fordul, érdemes olyan hivatás felé irányítani, amely a szépséggel és a divattal kapcsolatos. Igazi művészlélek, aki érzékenyen reagál minden változásra. Legnagyobb problémája kishitűsége és ennek nyomán pszichés labilitása.

Dzsesszika becenevei

Dzsesszika: Nincs beceneve.

Dzsesszika rokon nevei

Dzsesszika: Jeszénia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: