Elvira névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Elvira névnek vagy hogy mikor van az Elvira névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Elvira névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.9.

Elvira eredete, jelentése

Vitatott eredetű, származhat egy hispániai város, Illiberi római nevéből, de lehet a gót Alwara későbbi spanyol alakja. Illetve származtatják a nyugati gót Alahwara -ma Alwara- névből is. Valamint az arab-spanyol Elmira alakváltozataként is eredeztetik. Jelentése A gót eredet esetén: akit az ereklye megvéd, mindent megőrző, fenséges, fennkölt, hercegnő.

Elvira név elemzése

Az anyagi gondoskodás és biztonság az életének a lényege. Ebben neki is megvan a választása. Vagy az anyagi függetlenséget választja, vagy másokra fog ebben hagyatkozni. Bármelyiket is választja, a szilárd háttér a legfontosabb. Mindenekelőtt a partnerkapcsolat az, amelyben jól érzi magát. Ennek legegyszerűbb módja a család megvalósítása. Könnyen adja át magát az élvezeteknek, ez gyengesége is. Ilyenkor a nőiessége és a testi vágyak dominálnak. Mindenre érzelmileg reagál, így nehezen alkalmazkodik. Képtelen alárendelődni, mindig harcol a maga igazáért. Meg kell tanulnia tiszteletben tartani mások akaratát. Ebben segítheti párja, hisz nyilvánvaló, hogy társsal együtt sikeresebb lehet. Hivatásában is az az anyagiakkal összefüggő pályákat választja. Problémákat a túlzott ragaszkodás, s ezáltal könnyedség hiánya okozhat.

Elvira becenevei

Elvira: Eli, Elike, Ellácska, Ellus, Elvi, Era, Vira

Elvira rokon nevei

Elvira: Era

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: