Elvira névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Elvira névnek vagy hogy mikor van az Elvira névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Elvira névnap 2024-ben?

Elvira: Február 10
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Elvira névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 31 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Elvira eredete, jelentése

Vitatott eredetű, származhat egy hispániai város, Illiberi római nevéből, de lehet a gót Alwara későbbi spanyol alakja. Illetve származtatják a nyugati gót Alahwara -ma Alwara- névből is. Valamint az arab-spanyol Elmira alakváltozataként is eredeztetik. Jelentése A gót eredet esetén: akit az ereklye megvéd, mindent megőrző, fenséges, fennkölt, hercegnő.

Elvira név elemzése

Az anyagi gondoskodás és biztonság az életének a lényege. Ebben neki is megvan a választása. Vagy az anyagi függetlenséget választja, vagy másokra fog ebben hagyatkozni. Bármelyiket is választja, a szilárd háttér a legfontosabb. Mindenekelőtt a partnerkapcsolat az, amelyben jól érzi magát. Ennek legegyszerűbb módja a család megvalósítása. Könnyen adja át magát az élvezeteknek, ez gyengesége is. Ilyenkor a nőiessége és a testi vágyak dominálnak. Mindenre érzelmileg reagál, így nehezen alkalmazkodik. Képtelen alárendelődni, mindig harcol a maga igazáért. Meg kell tanulnia tiszteletben tartani mások akaratát. Ebben segítheti párja, hisz nyilvánvaló, hogy társsal együtt sikeresebb lehet. Hivatásában is az az anyagiakkal összefüggő pályákat választja. Problémákat a túlzott ragaszkodás, s ezáltal könnyedség hiánya okozhat.

Elvira becenevei

Elvira: Eli, Elike, Ellácska, Ellus, Elvi, Era, Vira

Elvira rokon nevei

Elvira: Era

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: