Erna névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Erna névnek vagy hogy mikor van az Erna névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Erna névnap 2024-ben?

Erna: Augusztus 29
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Erna névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Erna eredete, jelentése

Az Ernestus, Ernest -Ernő- férfinév német női párjának, az Ernesztának becézőjéből származik. Jelentése komoly és határozott - főleg a harcban, küzdelemben.

Erna név elemzése

Alárendeltként küzdeni, ez lehet az életfeladata. Megfelelő célokat kell támogatnia, akkor sikeres lehet. Jó végrehajtó személyiség, ehhez kapja a szükséges erőt és magabiztosságot. Csak mások által teljesedhet ki, szüksége van irányításra. El kell tudnia fogadni, hogy soha nem lehet az első, neki mások uán kell mennie. Hivatásában is azok a pályák lehetnek megfelelőek, amelyben a hátteret adja. Párkapcsolatában gondoskodónak kell lennie. Fontos, hogy a családban biztonságot teremtsen, párja így elfogadja az irányítását. Problémáit az okozhatja, hogy nem képes alárendelődni, elkezd harcolni, ez pedig önmaga ellen való harc. Érzelmileg labilissá válhat és ilyenkor megjelenhetnek a szélsőségek.

Erna becenevei

Erna: Erni, Ernike

Erna rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: