Erna névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Erna névnek vagy hogy mikor van az Erna névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Erna névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Erna eredete, jelentése

Az Ernestus, Ernest -Ernő- férfinév német női párjának, az Ernesztának becézőjéből származik. Jelentése komoly és határozott - főleg a harcban, küzdelemben.

Erna név elemzése

Alárendeltként küzdeni, ez lehet az életfeladata. Megfelelő célokat kell támogatnia, akkor sikeres lehet. Jó végrehajtó személyiség, ehhez kapja a szükséges erőt és magabiztosságot. Csak mások által teljesedhet ki, szüksége van irányításra. El kell tudnia fogadni, hogy soha nem lehet az első, neki mások uán kell mennie. Hivatásában is azok a pályák lehetnek megfelelőek, amelyben a hátteret adja. Párkapcsolatában gondoskodónak kell lennie. Fontos, hogy a családban biztonságot teremtsen, párja így elfogadja az irányítását. Problémáit az okozhatja, hogy nem képes alárendelődni, elkezd harcolni, ez pedig önmaga ellen való harc. Érzelmileg labilissá válhat és ilyenkor megjelenhetnek a szélsőségek.

Erna becenevei

Erna: Erni, Ernike

Erna rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: