Eugénia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Eugénia névnek vagy hogy mikor van az Eugénia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Eugénia névnap 2024-ben?

Eugénia: December 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Eugénia névnap van!

Eugénia névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

December 25
A népi időjóslás azt tartja, ha Fehér Karácsony akkor Zöld Húsvét, ha Fekete Karácsony akkor Fehér Húsvét. Illetve ha tiszta, napos az idő, akkor száraz nyár, jó gyümölcstermés, sok bor várható. Ha karácsony másnapján, Istvánkor is szép, napos idő van, akkor száraz nyár és mindenből jó termés várható.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Eugénia eredete, jelentése

Görög-latin-német eredetű, a görög Eugén férfinév latinosított verziójának a női párja. Jelentése jó születésű, előkelő származású.

Eugénia név elemzése

Feladata küzdelem a gyengékért és a kiszolgáltatottakért. Ez legkönnyebben talán a családban valósulhat meg. Törekszik minden olyan lehetőségre, ahol érzelmeket kaphat. Minden helyzetben az érzelmeinek megfelelően dönt. Rendkívül vonzó és meggyőző tud lenni. Számára a kötelesség és a felelősség az első. Párjával gyenge és odaadó nő akar lenni, viszont ezenkívül erős és határozott. A család nem csak része az életének, de az alapja is. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Hivatásában fontos, hogy valakivel közösen dolgozzon, az a legjobb, ha a családdal vállalkozik. Sorsának talán legfontosabb része a teremtés, amiben nem lehet önző, mert a sors el fogja venni tőle a dolgokat.

Eugénia becenevei

Eugénia: Nincs beceneve.

Eugénia rokon nevei

Eugénia: Eugén, Génia, Zseni

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: