Franciska névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Franciska névnek vagy hogy mikor van a Franciska névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Franciska névnap 2024-ben?

Franciska: Március 9, December 12
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Franciska névnap van!

Franciska névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Március 9
Amilyen idő van március 9-én Fanni napján, olyan idő lesz egész márciusban.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 38 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Franciska eredete, jelentése

A latin eredetű női név, a Franciscus férfinév női párja. Jelentése francia.

Franciska név elemzése

Feladata állandóságot és stabilitást teremteni.Számára is adott a választás. Vagy mindenáron szerepelni a nyilvánosság előtt, vagy vállalni, hogy csak a párján és családján keresztül jut előre. Ebben az esetben nem élhet család nélkül. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadják, erre szüksége van számára az önbizalmához. Párjától is szeretetet és megbecsülést vár. Sokszor elbizonytalanodik, nem meri vállalni önmagát. Folyamatosan megy bele kompromisszumokba, amit már később nem tud vállalni. Hívatásában is a tervezés, a célok pontos meghatározása lehet irány. Amennyiben nem vesz tudomást feladatairól, a bukást nem kerülheti el. Problémát félelmei és a labilitás okozhat, ami magányossá teheti.

Franciska becenevei

Franciska: Ciska, Faci, Fackó, Fáni, Fánika, Franci, Francika, Francis, Frani

Franciska rokon nevei

Franciska: Fáni, Fanni, Franni

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: