Hajnalka névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Hajnalka névnek vagy hogy mikor van a Hajnalka névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Hajnalka névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 40 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Hajnalka eredete, jelentése

A Hajnalka magyar eredetű női név, 19. századi alkotás a hajnal szóból, egyben virágnév is. Jelentése hajnal.

Hajnalka név elemzése

Feladata lehet a stabilitás és az állandóság kialakítása az életében. Nagyon erős a lelkisége , amely kettősséget mutat. Egyrészt érzékeny művészlélek, aki tele van szeretettel és kedvességgel, másrészt egy erős és szenvedélyes személyiség, aki környezetét uralja, hidegen és racionálisan dönt. Olyan társra vágyik, aki mellett megtalálhatja a változatosságot, és egyben a biztonságot. Párjának határozottan kell vele viselkednie, mert ha ezt nem érzi, nem fogadja el az irányítást. Csak önmaga választhatja meg céljait, mástól nem fogadja el. Gyengéje, hogy mindig többet és jobbat akar, ezért hajszolja a változásokat. Ezek többnyire illúziók, melyek csalódásokat hoznak.

Hajnalka becenevei

Hajnalka: Hajnácska, Hajnal, Hajni, Hajnika, Hajnus, Hani

Hajnalka rokon nevei

Hajnalka: Hajnácska, Hajnal, Hajni

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: