Hedvig névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Hedvig névnek vagy hogy mikor van a Hedvig névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Hedvig névnap 2024-ben?

Hedvig: Október 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Hedvig névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 51 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Hedvig eredete, jelentése

A germán eredetű Haduwih férfinév női párja. Jelentése szent, szent harc.

Hedvig név elemzése

Életének feladata a célok megvalósítása anélkül, hogy másokkal harcolna. Erre kapta erejét és energiáját. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ilyenkor önzetlen és megbízható. Gyakran öntörvényű, és ez riaszthatja környezetét. Nem a gyenge nőt fogják benne látni. Társától is egyértelmű támogatást vár el. Mindig erős férfira vágyik, de nem rendelődik alá. Ez gyakran azt jelenti, hogy egymással harcolnak. Amit tesz, azt hittel teszi. Szívesen harcol másokért, ha ezért elismerést kap. Bármit képes megtenni másokért, de az önzetlenség átcsaphat gyűlöletbe, ha észreveszi, hogy kihasználják. Keresi az érzelmi kötődéseket, ez adja meg számára a boldogságot. Veszélye labilitásának a megélése. Nehézségeit az agresszivitása és az élvezetek okozhatják.

Hedvig becenevei

Hedvig: Hédi, Hédike

Hedvig rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: