Ida névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ida névnek vagy hogy mikor van az Ida névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ida névnap 2024-ben?

Ida: Április 13
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ida névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 40 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Ida eredete, jelentése

Germán eredetű női név. Az Ida-, Idu- kezdetű, többnyire már nem használt nevek rövidülése is. Jelentése tevékeny, serény.

Ida név elemzése

Felelősség és a másokért való küzdelem, ez életének alapja. Minden tettében mások érdekének kell előtérbe kerülnie, így akaratát alá kell rendelnie másoknak. Minél több feladatot vállal magára, annál nagyobb elismerésre tehet szert környezetében. Benne nem szabad, hogy csalódjanak, hitelesnek kell lennie. Párjától is azt várja, hogy magabiztosan álljon az oldalán. Együtt bármit elérhetnek, de egyedül korlátokat kap. Fontos lesz, hogy azt érezze, ad valamit az embereknek. Ez nem csökkenti, sokkal inkább emeli tekintélyét, de ehhez le kell mondani az öncélúságról. Ezt leginkább a hiten és az önbizalmán keresztül élheti meg. Hivatások közül az lehet az övé, amelyben célokat valósíthat meg, ahol biztat és lelkesít. Érdemes a segítő és gyógyító hívatások felé fordulnia. Csapdája pont abban lehet, hogy a hatalom és a siker elragadhatja, öncélúvá és zsarnokká teheti.

Ida becenevei

Ida: Ica, Icu, Icuka, Iduci, Iduka, Idus, Iduska

Ida rokon nevei

Ida: Ica

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: