Imola névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Imola névnek vagy hogy mikor van az Imola névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Imola névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 7 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Imola eredete, jelentése

Női név újabb névadás a növénynemzetség nevéből. A régi magyar imola szó jelentése mocsár, hínár. Női névként először Jókai Mór használta a Bálványosi vár című regényében. Jelentése mocsár, hínár, vizes terület, imolafű.

Imola név elemzése

A családi tűzhely őrzője. Neki az érzelmi biztonság és az állandóság a fontos, és ezt mindig a családban próbálja megszerezni. Gyakran szélsőségesen reagál a nehézségekre. Cél lehet a család jó és szép oldalának a megértése és megélése. Ezért nem élhet család nélkül. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadják, erre szüksége van az önbizalmához. Párjától is szeretetet és megbecsülést vár. Folyamatosan megy bele kompromisszumokba, amit később már nem tud vállalni, ilyenkor elfojt, vagy agresszívan kitör. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy mennyi érzelmet kap, és ennek érdekében sokat tesz. Az önbizalmának erősítésében szintén az őt körülvevő emberekre van utalva. Problémáit félelmei és a labilitása okozhatják.

Imola becenevei

Imola: Nincs beceneve.

Imola rokon nevei

Imola: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: