Ingrid névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ingrid névnek vagy hogy mikor van az Ingrid névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Ingrid névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 6 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Ingrid eredete, jelentése

Északi germán eredetű, összetett női név, jelentése: Ingwio isten (germán) + lovas, lovaglás vagy szép. Jelentése szép istennő, harcias lovas nő.

Ingrid név elemzése

Számára egyéniségének elismerése a legfontosabb. Szeretné elérni, hogy tiszteletet vívjon ki magának. Tele van hittel és bizalommal. Azonban ez azt feltételezi, hogy a sikert választja, ami elviheti a hívatás felé. Képes azonosulni az élethelyzetekkel, felismeri a feladatát: másokért való élet, másokért való küzdelem. Ez alázatot feltételez, ami által szolgálni tudja környezetét. Párkapcsolatában is a hűség, a biztonság és a hit az, amit nyújtani fog. Vigyáznia kell, nehogy megszédüljön a lehetőségektől és a szerencsétől. Problémákat az önhittsége hozhat.

Ingrid becenevei

Ingrid: Nincs beceneve.

Ingrid rokon nevei

Ingrid: Inka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: