Ingrid névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ingrid névnek vagy hogy mikor van az Ingrid névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ingrid névnap 2024-ben?

Ingrid: Február 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ingrid névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 32 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Ingrid eredete, jelentése

Északi germán eredetű, összetett női név, jelentése: Ingwio isten (germán) + lovas, lovaglás vagy szép. Jelentése szép istennő, harcias lovas nő.

Ingrid név elemzése

Számára egyéniségének elismerése a legfontosabb. Szeretné elérni, hogy tiszteletet vívjon ki magának. Tele van hittel és bizalommal. Azonban ez azt feltételezi, hogy a sikert választja, ami elviheti a hívatás felé. Képes azonosulni az élethelyzetekkel, felismeri a feladatát: másokért való élet, másokért való küzdelem. Ez alázatot feltételez, ami által szolgálni tudja környezetét. Párkapcsolatában is a hűség, a biztonság és a hit az, amit nyújtani fog. Vigyáznia kell, nehogy megszédüljön a lehetőségektől és a szerencsétől. Problémákat az önhittsége hozhat.

Ingrid becenevei

Ingrid: Nincs beceneve.

Ingrid rokon nevei

Ingrid: Inka

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: