Írisz névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Írisz névnek vagy hogy mikor van az Írisz névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Írisz névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Írisz eredete, jelentése

Az Írisz görög mitológiai eredetű női név. Jelentése szivárvány, nőszirom.

Írisz név elemzése

Életfeladata kapcsolatokat építeni és megtartani. Választhat, hogy ezt a családban, vagy a külvilágban teszi meg. Ehhez kapja erejét és akaratát. Hitet és biztonságot sugároz magából.Mindig lehet rá számítani, de csak abban, amivel egyetért. Szorgalmas és kitartó azokban a helyzetekben, ahol céljai vannak. Nagyon gyakorlatias és racionális. Gyakran az önérvényesítés és az egyéni célok vezérlik, de ez számára csapda lehet. A céljait maga fogja kivívni, megszerezni, bárhol a környezetében. Keresi a versenyhelyzeteket, semmit nem ad fel. Ez nehezíti a párkapcsolatát is, hiszen folyamatosan ütköznek, míg egyikük fel nem adja. Ha nem talál megfelelő célokat, elbizonytalanodik, és befelé fordulóvá válhat. Fő problémáit az érzelmi elfojtások okozhatják. Az alkalmazkodóképesség hiányzik belőle. Amivel mindig meg kell küzdenie, az az elégedetlenség.

Írisz becenevei

Írisz: Nincs beceneve.

Írisz rokon nevei

Írisz: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: