Ivett névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ivett névnek vagy hogy mikor van az Ivett névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Ivett névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 27 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Ivett eredete, jelentése

Az Ivonn francia kicsinyítőképzős alakjából önállósult, az Ivó férfinév francia női párja. Jelentése tiszafa.

Ivett név elemzése

A függetlenség és a kiszolgáltatottság megélése, ez lehet sorsfeladata. Emiatt kérdéses a család és a párkapcsolat megélése és stabilitása. Keresi a szabadságot, az önállóságot. Egész életében a célok keresése fog dominálni. Szenved a korlátoktól, viszont ha nincs, mindig keres magának. Ezért mindig olyan párt választ, aki korlátozza. Minden helyzetben kockáztat, sokszor feleslegesen. Szüksége van olyan társra, akinek fontosak a célok és az állandóság. Emiatt férjének állandóan kiszolgáltatottá válik. Sugározza magából a szabadelvűséget, ezért vonzza a különleges embereket. A kielégületlenség sokszor feszültséget okozhat. Problémája a határtalan függetlensége és öntörvényűsége lehet.

Ivett becenevei

Ivett: Iva, Ivetka, Ivi, Ivica, Ivike, Ivka

Ivett rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: