Ivett névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ivett névnek vagy hogy mikor van az Ivett névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ivett névnap 2024-ben?

Ivett: Május 6
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ivett névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 91 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Ivett eredete, jelentése

Az Ivonn francia kicsinyítőképzős alakjából önállósult, az Ivó férfinév francia női párja. Jelentése tiszafa.

Ivett név elemzése

A függetlenség és a kiszolgáltatottság megélése, ez lehet sorsfeladata. Emiatt kérdéses a család és a párkapcsolat megélése és stabilitása. Keresi a szabadságot, az önállóságot. Egész életében a célok keresése fog dominálni. Szenved a korlátoktól, viszont ha nincs, mindig keres magának. Ezért mindig olyan párt választ, aki korlátozza. Minden helyzetben kockáztat, sokszor feleslegesen. Szüksége van olyan társra, akinek fontosak a célok és az állandóság. Emiatt férjének állandóan kiszolgáltatottá válik. Sugározza magából a szabadelvűséget, ezért vonzza a különleges embereket. A kielégületlenség sokszor feszültséget okozhat. Problémája a határtalan függetlensége és öntörvényűsége lehet.

Ivett becenevei

Ivett: Iva, Ivetka, Ivi, Ivica, Ivike, Ivka

Ivett rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: