Izolda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Izolda névnek vagy hogy mikor van az Izolda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Izolda névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Izolda eredete, jelentése

Az Izolda bizonytalan eredetű, talán kelta női név. Mivel a germán nyelvekben terjedt el, ezért germán nyelvekből levezethető. Jelentése a vas, jég fölött is uralkodó.

Izolda név elemzése

Az "igazi művésznő" analógiája. A világ és a közvélemény hódol neki. Mindenkit meghódít és elismerésre bír. Számára a siker létkérdés, így a feladata az önfeláldozáson alapul. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni. Ami őt igazán motiválja, hogy elismerjék a szépségét, mert így válhat igazi nővé. Azonban a valódi elismerést összetévesztheti a hízelgéssel.Tele van szenvedéllyel és érzéssel. Csak egy "férfi" mellett teljesedhet ki. Amennyiben az egzisztencia felé fordul, érdemes olyan hívatás felé irányítani, amely a szépséggel és a divattal kapcsolatos. A másik lehetőség a kommunikáció és a média. Emiatt a kiteljesedése a külvilág elismerésén múlik. Gyakran csalódik érzéseiben, ilyenkor visszahúzódóvá és emberkerülővé válik.

Izolda becenevei

Izolda: Izi, Izolinda, Zizi

Izolda rokon nevei

Izolda: Iza, Zizi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: