Izolda névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Izolda névnek vagy hogy mikor van az Izolda névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Izolda névnap 2024-ben?

Izolda: Március 22
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Izolda névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Izolda eredete, jelentése

Az Izolda bizonytalan eredetű, talán kelta női név. Mivel a germán nyelvekben terjedt el, ezért germán nyelvekből levezethető. Jelentése a vas, jég fölött is uralkodó.

Izolda név elemzése

Az "igazi művésznő" analógiája. A világ és a közvélemény hódol neki. Mindenkit meghódít és elismerésre bír. Számára a siker létkérdés, így a feladata az önfeláldozáson alapul. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni. Ami őt igazán motiválja, hogy elismerjék a szépségét, mert így válhat igazi nővé. Azonban a valódi elismerést összetévesztheti a hízelgéssel.Tele van szenvedéllyel és érzéssel. Csak egy "férfi" mellett teljesedhet ki. Amennyiben az egzisztencia felé fordul, érdemes olyan hívatás felé irányítani, amely a szépséggel és a divattal kapcsolatos. A másik lehetőség a kommunikáció és a média. Emiatt a kiteljesedése a külvilág elismerésén múlik. Gyakran csalódik érzéseiben, ilyenkor visszahúzódóvá és emberkerülővé válik.

Izolda becenevei

Izolda: Izi, Izolinda, Zizi

Izolda rokon nevei

Izolda: Iza, Zizi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: