Jusztina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Jusztina névnek vagy hogy mikor van a Jusztina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Jusztina névnap 2024-ben?

Jusztina: Szeptember 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Jusztina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 16 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Jusztina eredete, jelentése

A latin Jusztin férfinév női párja. Jelentése igazságos, igazságszerető.

Jusztina név elemzése

Az érzelmi és tudatos énjének összehangolása lesz a feladata. A legfelismerhetőbb tulajdonsága az ösztönös reakció. Mindent el tud fogadni, ha megérti a miértjét. Ugyanakkor ezt a tapasztalataival mindig felülírja. Nagyon jók a megérzései, de ezeket a vágyainak megfelelően fogadja. Folyamatosan egyensúlyoz az alárendeltség és az irányítás között. Képes másokért tenni, de csak akiket szeret. Nem szereti, ha hálátlanok vele szemben. Olyan párra van szüksége, akire felnéz és megbecsüli. Nem lehet elfogadásra kényszeríteni, ennek belülről kell jönnie. Gyakran vonz életébe erősebb társat, aki uralkodni akar. Nagyon jól és ösztönösen igazodik el az emberi kapcsolatokban. Emiatt a hivatásában vezetői szerepet kaphat. Érzelmeit inkább belül éli meg, álmodozó lehet. Csapdája azok az illúziók lehetnek, melyeket sokszor célnak tekint.

Jusztina becenevei

Jusztina: Juci, Juszti, Jusztika, Jusztinka

Jusztina rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: