Karina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Karina névnek vagy hogy mikor van a Karina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Karina névnap 2024-ben?

Karina: Március 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Karina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 47 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.8.

Karina eredete, jelentése

A Karina olasz eredetű női név. Jelentése csinos, becses nő.

Karina név elemzése

Feladata, hogy elfogadja önmagát és elfogadtassa magát a világgal. Meg kell tanulnia, hogy a szeretet a pénznél többet ér. Nem szabad a gazdagodás miatt mindent feláldoznia. Fél a bizonytalanságtól, gyakran az anyagiakban látja életének a sikerét. Hivatásában is ez jelenhet meg, így a gazdasági pályák, vagy akár a kereskedelem az, amit választhat. Megvalósíthatja vágyait, de ezt csak másokon keresztül érheti el. Emiatt a harmonikus az lehet, ahol a társa biztosítja az anyagi forrásokat. Élni és élni hagyni, engedni másokat is pénzt keresni, akkor is adni, ha nem tudja, hogy ezért cserébe kapni fog-e. Gyengesége lehet a mértéktelenség a földi élvezetekben, megjelenhet az elhízás veszélye.

Karina becenevei

Karina: Nincs beceneve.

Karina rokon nevei

Karina: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: