Kincső névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kincső névnek vagy hogy mikor van a Kincső névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kincső névnap 2024-ben?

Kincső: Július 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kincső névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 67 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Kincső eredete, jelentése

Irodalmi névalkotás, Jókai Mór alkotta, "A jövő század regénye" c. művében használta. Jelentése "számomra ő a kincs" és "elképzelt őshaza".

Kincső név elemzése

Az anyagi gondoskodás és biztonság életének a lényege. Ebben a szilárd családi háttér lehet a segítségére. Ennek rendeli alá céljait. Mindenek előtt a partnerkapcsolat az, amelyben jól érzi magát. Könnyen adja át magát az életörömöknek, ez gyengesége is. Ilyenkor a nőiessége és a testi vágyak dominálnak. Mindenre érzelmileg reagál, így nem képes az alkalmazkodásra. Képtelen alárendelődni, nehezen alkalmazkodik. Ebben segíthet párja, hiszen nyilvánvaló, hogy társsal együtt sikeresebb lehet. Hivatásában a megfelelő, mikor mások érdekeit védi, és ezért harcol. Mikor nem érzi a megbecsülést és az elismertséget, zsarnokká válhat. Problémákat a szélsőséges szenvedélyek okozhatnak.

Kincső becenevei

Kincső: Nincs beceneve.

Kincső rokon nevei

Kincső: Mór, Kincse

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: