Kinga névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kinga névnek vagy hogy mikor van a Kinga névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kinga névnap 2024-ben?

Kinga: Július 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kinga névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 222 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Kinga eredete, jelentése

A Kunigunda női név régi magyar formája. Jelentése nemzetség + harc.

Kinga név elemzése

Feladata a sikerhez vezető utat megmutatni az embereknek. Választania kell a függetlenség és a családnak való alárendeltség között. Tele van erővel és energiával. Nehezen éli meg, hogy nőként is férfiszerepeket kell vállalnia. Zavartja, de gyenge nőként sem tud viselkedni. Barátok, az otthon, a család támogatása lehet a megoldás. Az egyéni utakat keresi, nem nagyon akar alkalmazkodni. Ez nem könnyíti meg párkapcsolatát. Ugyanakkor megjelenik a kötődés is, de csak ha ő választja. Párkapcsolatban rendkívül nehéz megtartani, szereti a szabadságot. Nem vállal kockázatokat, biztosra akar menni. Rendkívül szenvedélyes, akár az őt érdeklő munka és hívatás, akár az érzelmek terén. Nem képes elfogadni a kudarcokat és a lemondásokat. Életének alapvető problémája a célok megfelelő kiválasztása lehet.

Kinga becenevei

Kinga: Kingácska, Kingi, Kinguci, Kingus, Kini

Kinga rokon nevei

Kinga: Kunigunda

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: