Larissza névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Larissza névnek vagy hogy mikor van a Larissza névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Larissza névnap 2024-ben?

Larissza: Március 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Larissza névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 31 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Larissza eredete, jelentése

Görög eredetű női név, jelentése "Larissza városából való". Larissza Görögországban található, fővárosa a központi Thessaly megyének. Talán az egyik legöregebb város a világon, történelme i. e. 6000-re nyúlik vissza. Nevét Pelasgous adta. Jelentése Larissza városából való.

Larissza név elemzése

A névanalízis szerint a Larissza név erősen idealista, érzékeny, visszahúzódó személyiség kialakulásához járul hozzá. A név viselői fogékonyak a színművészetre és a zenére. Nehezen döntenek egyedül, sokszor támogatásra van szükségük. A vitákat, veszekedéseket, igyekeznek elkerülni. Ez a név, nagyon érzékennyé teheti viselőit, akik gyakran azt érzik, hogy nem értik a körülöttük zajló világot.

Larissza becenevei

Larissza: Nincs beceneve.

Larissza rokon nevei

Larissza: Lara

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: