Leila névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Leila névnek vagy hogy mikor van a Leila névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Leila névnap 2024-ben?

Leila: Június 21
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Leila névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 50 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Leila eredete, jelentése

Perzsa eredetű arab névből származik. Jelentése este, éjszaka, sötét, sötét hajú.

Leila név elemzése

Életfeladata a szerelem, a szenvedély megfelelő keretek között tartása. Erős az erotikus kisugárzása. Jellemzője az érzelmi végletesség. Szeretteiért mindent hajlandó megtenni, értük bármire képes. Csak ezen keresztül tud érvényesülni. Személyisége ösztönös, érzelmileg közelit a dolgokhoz. Amennyiben a család és a házastárs támogatja, szinte bármit képes elérni. A feleség és a szerető szerep közötti egyensúly lehet a kulcs az életében. Mivel megjelennek az érzelmek, hajlamos a fanatizmusra. Nem vesz tudomást a realitásokról, bármit képes feláldozni. Mivel nem rendelkezik elég erővel, agresszióval reagálhat. Ha úgy érzi, nincs vesztenivalója, hidegen dönt és cselekszik. Veszélye az érzelmi szélsőségesség, amely negatív esetben féltékenységben és hatalomvágyban nyilvánulhat meg.

Leila becenevei

Leila: Nincs beceneve.

Leila rokon nevei

Leila: Lejla

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: