Ludovika névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Ludovika névnek vagy hogy mikor van a Ludovika névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ludovika névnap 2024-ben?

Ludovika: Szeptember 13
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ludovika névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 9 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Ludovika eredete, jelentése

A Ludovika a Lajos férfinév latinosított alakjának -Ludovicus- női párja. Latin nyelvekből származó névváltozata a Lujza (Louise, Luisa). Jelentése a férfi párjának ismert, ami hangosan háborúzót, hírnév és háborút jelent.

Ludovika név elemzése

A Ludovikának egyelőre nem ismert az elemzése, ezért a Lajosnak, mint szülőnévnek az elemzése a következő: A küzdelem és az önérvényesítés példája lehet. Hatalmat akar kivívni környezetében. Végletei a harc, a szenvedély és a szexualitás. Sorsát a győzni akarás és a harckészség fogja vezérelni. Minden korlátot megpróbál leküzdeni, ezért szinte állandóan ütközik. Számára minden élethelyzetben a verseny a fontos. Ha támad is, nyíltan teszi. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Ha másként nem tud célt érni, lenyomja a másikat. “Vagy vele, vagy ellenem”, nem ismer középutat. Természetesen ez vonatkozik a párkapcsolatára is. Nehezen alkalmazkodik, mert önmagát előbbre valónak tartja. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Sikere akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt, vállvetve teszi. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába.

Ludovika becenevei

Ludovika: Nincs beceneve.

Ludovika rokon nevei

Ludovika: Lajos

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: