Lukrécia névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Lukrécia névnek vagy hogy mikor van a Lukrécia névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Lukrécia névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Lukrécia eredete, jelentése

A Lukrecius etruszk eredetű latin férfinév női párja. Jelentése nyereség, megnyerő, vonzó.

Lukrécia név elemzése

Feladata, hogy hátteret biztosítson a családnak és a környezetének. Sorsát a másokkal együtt elért sikerek és eredmények fogják befolyásolni. Az emberek hisznek benne, hogy ő mindent meg tud oldani. Személyisége határozott és szenvedélyes. Teljes hittel és erővel áll neki mindennek, így nem képes veszíteni. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Képtelen alárendelődni, gyakran önfejű és makacs. Csak az elkötelezettséget ismeri. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar. Ez lesz a párkapcsolatában is az alapvető probléma. Csak olyan társat fogad el, akire fel tud nézni, akinek képes tudatosan alárendelődni. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Sikere akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt, vállvetve teszi. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába.

Lukrécia becenevei

Lukrécia: Nincs beceneve.

Lukrécia rokon nevei

Lukrécia: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: