Márta névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mi az eredete, jelentése a Márta névnek vagy hogy mikor van a Márta névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Márta névnap 2018-ban?

Márta: Július 29

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek osztd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 7 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Márta eredete, jelentése

Arameus eredetű bibliai női név. Jelentése úrnő.

Márta név elemzése

Az igazi amazon szimbóluma. Teljes energiával lát terveinek végrehajtásához. Személyisége magabiztos és dinamikus, ennek megfelelően cselekszik. Számára a célok a legfontosabbak, ezek alapján építi fel életét. A kérdés az lehet, hogy az egyéni sikerek, vagy a család és az otthon lesz a cél. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Magától bármit megtesz, de a kényszerhelyzetek elől kitér. Nem fogad el semmilyen gyengeséget, inkább végigharcolja az életét. Vele csak egyenrangú társként lehet bánni. Nem tud alárendelődni, ő nem lesz gyenge nő. Ilyen lesz a párkapcsolatában is. Társának hűséges, de akaratos párja. Amit egyszer elhatározott, azt mindenképpen véghezviszi. Számára az élet folyamatos küzdelem, amelyben nem maradhat alul. Problémákat a célok helyes megválasztása okozhat.

Márta becenevei

Márta: Maci, Mártácska, Márti, Mártika, Mártu, Mártuci, Mártuka, Mártus, Mártuska, Tika, Tuci

Márta rokon nevei

Márta: Márti

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: