Martina névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Martina névnek vagy hogy mikor van a Martina névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Martina névnap 2024-ben?

Martina: Január 30
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Martina névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 49 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Martina eredete, jelentése

A latin eredetű Martinus férfinév női párja. Jelentése Mars istenhez hasonlatos, merész, bátor, harcias, vitéz.

Martina név elemzése

Feladata a küzdelem a gyengékért, ez az út a sikerekig. Nagyon dinamikus és szenvedélyes. Tele van erővel és energiával. Azonban figyelnie kell, mert elveszítheti nőiességét. Rendkívül határozott, és meggyőző tud lenni. Képes bárhol sikert elérni, ha érzi a bizalmat. Erejét a szorgalma és kitartása adja. Ezt becsüli párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Nehezen nyílik meg, inkább a hűség az erénye, mint az érzelmi megközelítés. Ha valaki nem úgy cselekszik, mint ahogyan ő elvárja, akkor inkább egyedül marad. Életében a magány természetes állapot. Negatív esetben az élvezetek és az anyagiak teljesen kiforgatják önmagából.

Martina becenevei

Martina: Martinka

Martina rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: